Spring naar inhoud

Door duinen en op strand

september 20, 2017

Noordzee storm schuim

foto René Louman

Maandag wandelde ik met M. een motorrijdster. Problemen op het werk, maar de echte vraag betrof het manipulatief gedrag van een mantelzorg behoevende ouder. Het weer zat mee.

Dinsdagochtend hielden we het onverwacht ook droog. K. vertelde over haar vakantie en hoe haar vertrouwen in mensen beschadigd was na haar ontslag. Maar zij was het niet die veranderd was, het bedrijf kwam in een andere fase.

Woensdag was het code Oranje. En met I. durfde ik niet tussen de bomen te lopen, dus gingen we naar het strand. Indrukwekkende zee, maar geen woord te wisselen. Gedwongen stilte-wandeling van drie kwartier tegen de wind in en toen omgedraaid. Dat ging beter en samen aan de koffie nog veel meer. Indrukwekkende problematiek wel.

Donderdag, met M. nakomertje in een groot gezin met een te vroeg gestorven vader, klets- en kletsnat geregend. Mooie inzichten over cynisme als wapen uit angst om te kort te komen. En of die ballast die je sinds het verlies van je zus nu alleen moet dragen, niet ook een gouden kroon kan zijn.

Vrijdag met B. interim manager, wisselvallig weer. Van alles over zaken die je in een relatie zoekt en niet zult vinden. Omdat je het in jezelf moet zoeken. Hoe je je dan terug kan trekken en dat weer tegen je werkt. En er dan altijd nog een nooduitgang zou moeten zijn… Dat je dat in elk geval erg graag wil!

 

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: